آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان رولی دارچینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان رولی دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای خمیر :
2 و 1/4 قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه اکتیو
2 قاشق سوپ خوری آب گرم
1 لیوان شیر گرم
1/4 لیوان شکر(50 گرم)
90 گرم کره
3ونیم لیوان آرد(490 گرم)
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری نمک

برای توش:
125 گرم کره نرم در دمای اتاق
1/3 لیوان شکر(70 گرم)
3 قاشق سوپ خوری پودر دارچین

طرز تهیه

کره رو آب کنین ولی نسوزونین و بزارین ولرم شه، خمیر مایه و آب رو مخلوط کنین، شیر و شکر رو اضافه کنین و 5 دقیقه صبر کنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و با قاشق تخته ای هم بزنین، 2 لیوان از آرد رو اضافه کنین، و بعد از مخلوط کردن، 5 دقیقه صبر کنین.بعدش بقیه آرد، نمک و کره ولرم شده رو اضافه کنین و ورز بدین، روشو بپوشونین و در دمای اتاق 1-1ونیم ساعت استراحت بدین تا دو برابر شه، بعد خمیر رو 2-3 بار تا کنین تا هواش بره، حدود 1/4 لیوان آرد بپاشین به میز کارتون و خمیر رو به ابعاد 30 در 45 سانتی متر باز کنین، بعد از مواد توش، کره رو به همه جای خمیر بمالین، شکر و دارچین رو مخلوط کنین و یکنواخت بریزین رو خمیر، بعد از قسمت درازش شروع کنین به رول کردن، بعد با دست درازش کنین تا حدودا بشه 60 سانتی متر، بعد به پهنای 5 سانتی متری، 12 قسمت کنین و مثل شکل بچینین.(چون شکر در فر حل میشه واسه همین باید ظرفتون نچسب باشه).قالبتون رو با سلفون بپوشونین و حداقل 8 ساعت در یخچال بزارین، بعد دربیارین و 45-50 دقیقه بزارین به دمای اتاق برسه، بعد بزارین فر گرم 175 درجه، 25-30 دقیقه بپزین.

⚠نکته : برای بریدن رول ها از نخ هایی که جنسشون مثل نخ دندونه استفاده کنین تا خراب نشن.
⚠نکته : شیر و آب باید اونقدر گرم باشن که تقریبا در حد جوش باشن چون خمیر مایه اکتیو در آب و شیر ولرم فعال نمیشه ولی نباید در حال جوشیدن باشه چون اونموقع خمیر مایه اکتیو میسوزه
طرز تهیه نان رولی دارچینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی