آموزش طرز تهیه نان رولی دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر :
2 و 1/4 قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه اکتیو
2 قاشق سوپ خوری آب گرم
1 لیوان شیر گرم
1/4 لیوان شکر(50 گرم)
90 گرم کره
3ونیم لیوان آرد(490 گرم)
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری نمک
–
برای توش:
125 گرم کره نرم در دمای اتاق
1/3 لیوان شکر(70 گرم)
3 قاشق سوپ خوری پودر دارچین
طرز تهیه
کره رو آب کنین ولی نسوزونین و بزارین ولرم شه، خمیر مایه و آب رو مخلوط کنین، شیر و شکر رو اضافه کنین و 5 دقیقه صبر کنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و با قاشق تخته ای هم بزنین، 2 لیوان از آرد رو اضافه کنین، و بعد از مخلوط کردن، 5 دقیقه صبر کنین.بعدش بقیه آرد، نمک و کره ولرم شده رو اضافه کنین و ورز بدین، روشو بپوشونین و در دمای اتاق 1-1ونیم ساعت استراحت بدین تا دو برابر شه، بعد خمیر رو 2-3 بار تا کنین تا هواش بره، حدود 1/4 لیوان آرد بپاشین به میز کارتون و خمیر رو به ابعاد 30 در 45 سانتی متر باز کنین، بعد از مواد توش، کره رو به همه جای خمیر بمالین، شکر و دارچین رو مخلوط کنین و یکنواخت بریزین رو خمیر، بعد از قسمت درازش شروع کنین به رول کردن، بعد با دست درازش کنین تا حدودا بشه 60 سانتی متر، بعد به پهنای 5 سانتی متری، 12 قسمت کنین و مثل شکل بچینین.(چون شکر در فر حل میشه واسه همین باید ظرفتون نچسب باشه).قالبتون رو با سلفون بپوشونین و حداقل 8 ساعت در یخچال بزارین، بعد دربیارین و 45-50 دقیقه بزارین به دمای اتاق برسه، بعد بزارین فر گرم 175 درجه، 25-30 دقیقه بپزین.
–
⚠نکته : برای بریدن رول ها از نخ هایی که جنسشون مثل نخ دندونه استفاده کنین تا خراب نشن.
⚠نکته : شیر و آب باید اونقدر گرم باشن که تقریبا در حد جوش باشن چون خمیر مایه اکتیو در آب و شیر ولرم فعال نمیشه ولی نباید در حال جوشیدن باشه چون اونموقع خمیر مایه اکتیو میسوزه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه