آموزش طرز تهیه نان خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز نازک حلقه کرده 1 عدد
آرد ذرت 175 گرم
آرد برنج 100 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکر1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پنیر چدار 115 گرم
شیر 200 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری
روغن آفتابگردان 2 قاشق چای خوری
طرزتهیه
1-فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید.
2-قالب لوف ۹۰۰ گرمی را کمی چرب کنید.
3-روغن را در تابهای گرم نمایید، پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
4-سپس آرد ذرت، آرد برنج، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید.
5-آنگاه پنیر را بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
6-حالا شیر، تخممرغها، پودر زنجفیل و روغن آفتابگردان را خوب با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس آن را به مخلوط آرد اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. اکنون آن را با نیمی از پیاز پخته و خنک شده خوب مخلوط نمایید.
7-خمیر نان را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را صاف کنید و برای حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا نان بالا بیاید و طلایی شود.
8-سپس اطراف نان را با چاقو از قالب جدا نمایید و نان را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شود. حالا روی نان را با پیاز باقیمانده تزئین کنید و برش بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه