آموزش طرز تهیه نان خانگی تابه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
شیر 2/1 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
آرد سفید 2.5 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
خمیر مایه خشک 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 پنس
شکر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را دو تا سه بار الک کنید.
2-خمیر مایع و یک قاشق شکر را به شیر داغی که انگشت را نمیسوزاد اضافه کنید و ده دقیقه ای کنار بگذارید تا حباب ریز بزند .
3-ماست و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا ماست پف کند.
4-روغن و مخلوط شیر و خمیر مایع که عمل آمده است را به ماست اضافه کنید.
5-آرد و نمک را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر یکنواخت و نرمی بدست بیاید. خمیر آماده شده را به مدت پانزده دقیقه ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن و چرب کردن دستتان از بین ببیرید . زیرا اضافه کردن زیاد آرد موجب سفت شدن نان میشود
6-خمیر را داخل ظرفی قرار دهید . روی خمیر را با حوله بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید تا پف کند.
7-بعد از استراحت خمیر را کمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر خارج شود .از خمیر چانه های یکسان درست کنید . چانه ها را با آرد و وردنه باز کنید و هر کدام را دوباره ده دقیقه ای کنار بگذارید .
8-ماهیتابه را روی شعله کم قرار دهید تا داغ شود . سپس چانه های پهن شده را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا بپزد. وقتی یک طرف نان پخت، برگردانید تا طرف دیگر نان هم بپزد . تبریک ! شما تونستید نان خانگی خوشمزه درست کنید . نوش جان.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه