آموزش طرز تهیه نان حلقه ای مربایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آرد (2 پیمانه)
۳۰۰ گرم
شکر 1 قاشق غذا خوری
کره 30 گرم
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
شیر 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
مارمالاد یا مربا 1/4 پیمانه
گردو یا کشمش(یا هر دو) 1/2 پیمانه
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
شیر 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-کره رو خرد می کنیم..فر رو گرم می کنیم با درجه ۲۰۰ سانتی گراد .. آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و سه بار الک کردم..شکر رو اضافه کردم
2-بعد کره خرد شده رو با نوک انگشت به خورد آرد می دیم شیر رو با زرده تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم و به این مواد اضافه می کنیم و ورز می دیم تا خمیر بشه
3-اصلا نیاز به آرد اضافی نیست…سطح کارتون رو آرد بپاشین و خمیر چسبنده رو روش ورز بدین تا لطیف بشه و دیگه به دست نچسبه …
4-بعد از این مرحله خمیر رو با وردنه به اندازه مستطیل ۳۰ در ۴۰ باز کنید مارمالاد دلخواهتون رو روی خمیر بریزید و پخش کنید.جوری که از هر طرف کمی خالی باشه
5-کشمش و گردوی خرد شده هم روش بپاشیداگه ازمربا استفاده می کنید حتما از ابتدای کار توی صافی بریزید تا شهدش جدا شه..خیلی مهمه
6-بعد از اینکه خمیرو رول کردید ابتدا و انتهای خمیر رو کمی آب یا شیر بزنید و به هم بچسبونید و به شکل حلقه دربیارید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر رو منتقل کرده
7-روی اونو با یه چاقوی تیز که چرب شده، به فاصله ۴ سانت برشهایی از سمت بیرون حلقه بزنید. فاصله رو رعایت کنید تایکدست بشه و مربا از فاصله های کم بیرون نزنه
8-مواد رومال رو مخلوط کنید و با برس روی نون بمالید و بذارید توی فر حدود نیم ساعت زمان می بره
9-که البته می تونید خودتون هم چک کنید و وقتی زیرش طلایی شد در میاریم و بعد از اینکه خنک شد روش پودر قند الک می کنیم این نون با شیر یا چای خیلی می چسبه
10* خمیر این نون به دلیل بیکینگ پودر و نداشتن خمیر مایه دیگه استراحت لازم نداره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه