آموزش طرز تهیه نان جو با موز و بادام زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۳۰.دقیقه
مواد لازم برای 9نفر
مواد اصلی
کره بادام زمینی 1/4 پیمانه
عسل 4 قاشق سوپ خوری
موز له شده 1۱ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1.5 پیمانه
جو پرک نیمه آماده 2.5 پیمانه
پودر دارچین 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1.5 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوز هندی 1/4 قاشق چای خوری
شکلات چیپسی 1/4 پیمانه
مواد لازم
عسل 1/3 پیمانه
کره بادام زمینی 2 قاشق سوپ خوری
موز 1 عدد
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه کره بادام زمینی، عسل، موز لهشده یا شیر و تخممرغها را با هم خوب مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر جو پرک، دارچین، بیکینگ پودر، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.
2-حالا باید مخلوط جو را به مخلوط کره بادام زمینی اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید. در این مرحله شکلات چیپسی را هم اضافه کنید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا مایه کیک آماده شود.
3-مایه را داخل قالب مورد نظرتانکه از قبل چرب کردهاید، بریزید و قالب را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک، یک خلالدندان داخل آن فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است. کیک آماده را از فر درآورده و صبر کنید تا خنک شود.
4-در این فاصله که کیک در حال سرد شدن است، عسل و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا کرم نرم و یکدستی حاصل شود. بعد از این که کیک سرد شد، کرم را روی کیک بریزید. کیک را در صورت تمایل با تکههای موز تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه