آموزش طرز تهیه نان تافتون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
نان تافتون از نان های خوشمزه و سنتی می باشد و شما به راحتی می توانید این نان خوشمزه را به صورت خانگی در منزل درست کنید. برای تهیه این نان خوشمزه، نیازی با خمیر مایه نیست و شما به راحتی می توانید نان تافتون برای صبحانه خود درست کنید و به صورت گرم بخورید.
مواد لازم:
آردگندم ٣ ليوان
نمک نصف قاشق غذاخوري
بكينگ پودر ١ قاشق غذاخوري
روغن مايع ٤ قاشق غذاخوري
آب ١ ليوان كامل
طرز تهیه
1. ابتدا آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مناسب باهم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم. سپس نمک اضافه می کنیم و بعدش روغن و در انتها آب اضافه می کنیم و بعدش با لیسک همه مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود.
2. پس از آن دست مان را با روغن چرب می کنیم و خمیر را حسابی ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. توجه کنید بهتر است به هنگام پختن نان، خمیرتان را بعد از ورز دادن، چند مرتبه بلند کنید و محکم کف ظرف بکوبید. در این حالت اگر خمیرتان را هم کمتر ورز بدهید، مشکلی پیش نمیاد.
3. بعد از ورز دادن کامل خمیر، حالا روی ظرف خمیر پارچه می کشیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم. دقت کنید پارچه نباید به هیچ وجه به خمیر بچسبد.
4. بعد از استراحت دادن خمیر، حالا روی سطح کار خود کمی آرد می پاشیم و خمیر را به 10 چانه تقسیم می کنیم. بعد چانه ها را یکی یکی با وردنه باز می کنیم و هر چقدر خمیر نازک باشد نان بهتر بدست می آید. همچنین می توانید خمیر را به شکل دایره یا هر شکل دیگری که دوست داشتید برش دهید.
5. بعد از آماده کردن نان ها، حالا نوبت پختن آن هاست. برای این کار یک ماهیتابه نسوز بدون روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی داغ شد، نان را داخلش پهن می کنیم و وقتی یک طرف نان پخت، نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر نان هم بپزد. دقت کنید به محض اینکه نان را داخل تابه می گذاریم، شروع به حباب زدن می کند. یعنی اینکه نان در حال پختن است. فقط مواظب باشد نان ها را نسوزانید.
6. بعد از اینکه هر دو طرف نان به خوبی پخت، فوری آن را داخل پارچه میزاریم و روی آن را می پوشانیم تا گرم بماند و خشک نشود. امیدواریم از خوردن این نان تافتون خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه