آموزش طرز تهیه نان برساق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد 2 کیلوگرم
شکر 500 گرم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
تخم مرغ 4 عدد
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر (اختیاری) 1 قاشق مربا خوری
طرزتهیه
1-ابتدا شکر وآب رو مخلوط کرده روی اجاق میزاریم در حد آب شدن شکر وجوش اومدن آب .
2-آرد.بیکینگ پودر.جوش شیرین رو باهم مخلوت کرده وچند بار الک میکنیم .تخم مرغ هارو با همزن میزنیم در حد مخلوط شدن
3-مخلوط آب وشکر رو کم کم به مواد خشکمون اضافه میکنیم مواظب باشید شاید آب زیاد باشه باید به قدری آب بریزیم که خمیرمون شل نشه باید مثل خمیر جادوی میزان وخوش فرم باشه
4-تخم مرغ هارو اضافه میکنیم وبادست خوب ورز میدیم تا خمیری صاف وبراق داشته باشیم
5-خمیر رو حدود ۱ساعت در محیطی گرم بزارید تا کامل دو برابر بشه بعد داخل تابه ای بزرگ روغن فراوان بریزید وبزارید داغ بشه
6-از خمیر گلوله های بزرگ بسازید وبا وردنه پهن کنیدودر روغن سرخ کنید توش جون
سایر نکات
1. اگراز روغن مایع استفاده کنید هم میزانی مصرف کمه وهم نون نرم تری خواهی داشت
2 .سعی کند در حین سرخ شدن باچنگال خمیر رو سوراغ سوراغ کنید تا داخلش خمیری نشه
3.کمی نمک هم اگه دوست داشتی بریزید این نون صبحانه ی کامل بانون وپنیر عالی میشه حتمن درست کنید نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه