آموزش طرز تهیه نان با مغز بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250گرم آرد
نصف بسته خمیر مایه خیس(یا یکی دو قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری)
1 تخم مرغ
150 میلی لیتر شیر ولرم
30 گرم شکر
1 پنس نمک
پوست نصف لیمو رنده شده
–
برای داخل نان:
100 میلی لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری عسل
نصف شیشه، اسانس بادام
200 گرم بادام پودر شده
2 قاشق غذاخوری شکر
–
برای روش:
1 قاشق مرباخوری کره(مارگارین)
پودر شکر
طرز تهیه
شیر، شکر و خمیر مایه خیس یا خشک رو مخلوط کنین و 10 دقیقه بزارین بمونه تا حل شن،بقیه موادو بجز آرد اضافه کنین و مخلوط کنین و در آخر آرد رو اضافه کنین و خوب ورز بدین، بعد روشو با پارچه یا حوله نم بپوشونین و حداقل نیم ساعت بزارین جای ولرم تا بیاد.
مواد داخلشو مخلوط کنین، طوریکه زیاد آبکی نباشه.با وردنه خمیر رو به شکل مستطیل باز کنین(به اندازه قالبتون)(سطح کارتون زیاد آردی نباشه، خیلی کم)،سپس مواد داخلشو روش یکنواخت بمالین و و از دو طرف رول کنین طوریکه مثل عکس شه.قالبتون روغن بمالین و خمیر رو داخلش بزارین، در فر گرم شده 180 درجه 45 دقیقه بپزین. وقتی هنوز گرمه، روش کره یا مارگارین بمالین و پودر شکر الک کنین.همراه نسکافه سرو کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه