آموزش طرز تهیه نان بافته کدو حلوایی یک صبحانه خوشمزه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بسته خمیر هزارلا
۱ پیمانه پوره کدو حلوایی
۱ قاشق چایخوری ادویه مخصوص پای کدو حلوایی
۱/۲ پیمانه شکر
مواد لازم برای رومال نان کدو حلوایی
کمی کره آب شده
۱ عدد زرده تخم مرغ
کمی شکر دانه درشت
طرز تهیه
خمیر هزارلا را روی یک سطح تمیز پهن کنید. پوره کدو حلوایی را با ادویه و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. حالا با قلم موی آشپزی یک لایه نازک از این مواد را روی خمیر بمالید. حالا نوبت به رول کردن خمیر میشود. خمیر را با احتیاط از طول رول کنید، به صورتی که فاصلهای میان آن نیفتد. حالا شما خمیری به شکل استوانه دارید. این استوانه خمیری را با چاقوی تیز از طول ببرید و به آهستگی از هم جدا کنید. به صورتی از هم جدا کنید که قسمت برش خورده و راه راه خمیر که شامل مواد میانی است از بین خمیر دیده شود. حالا خمیرتان را مثل ضربدر یا طناب یکی در میان روی هم قرار دهید و در پایان دو طرف خمیر را به هم وصل کرده و یک دایره بسازید. حالا زرده تخم مرغ، کره آب شده و شکر دانه درشت را با هم ترکیب کنید و روی خمیرتان بمالید. حالا خمیر آماده شده را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بگذارید. دمای فر باید ۲۰۰ درجه سانتی گراد باشد. پخت نان شما ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمان میبرد تا نان شما به خوبی طلایی شود. در پایان سینی را از فر در بیاورید و به نانتان فرصت دهید تا کمی خنک شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه