آموزش طرز تهیه نان بازلاما ی ساده ی خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد …………………… 6 لیوان
خمیرمایه …………… نصف قاشق غذاخوری
نمک …………………. 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم …………….. به مقدار لازم
جعفری تازه ………… به مقداردلخواه(خرد شده)
سیاه دانه …………… به مقدار دلخواه
کره ی نرم ………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، نمک و خمیرمایه را در ظرف گود مناسبی می ریزیم سپس آب ولرم را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. روی خمیر را با پارچه ی تمیزی می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت استراحت کند. از خمیر عمل آمده تکه هایی به بزرگی یک مُشت جدا کرده و چونه می زنیم و روی میز آردپاشی شد قرار می دهیم و اجازه می دهیم چونه های خمیر، به مدت 10 دقیقه در این حالت استراحت کند سپس هر چونه ی خمیر را به وسیله ی وردنه، به بزرگی یک پیش دستی باز می کنیم و روی آن جعفری تازه ی خرد شده و سیاه_دانه می پاشیم و دوباره به وسیله ی وردنه، کمی روی خمیر را فشار می دهیم تا جعفری های خرد شده و سیاه دانه به خمیر بچسبد. خمیرهای آماده ی نون را از سمت پشت که به آرد آغشته است، در تابه ی نچسب روی شعله ی کم اجاق قرار داده و می پزیم و در حین پخت به وسیله ی فرچه ی مخصوص آشپزی ، سطح نان ها را به کره آغشته می کنیم و دو طرف نان را در تابه می پزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه