آموزش طرز تهیه نان ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شير ………………………………. 2 ليوان
روغن مايع ………………………. نصف ليوان
شکر ………………………………. يک و نيم قاشق غذاخوري
نمک ………………………………. 1 قاشق غذاخوري
ارده ………………………………. 2 قاشق غذاخوري
مايه ي خمير …………………….. 1 قاشق غذاخوري
آرد ………………………………… به مقدار لازم
مواد لازم ميان نان:
رب يا سس گوجه فرنگي ………. 1 قاشق غذاخوري
ارده ……………………………….. 1 قاشق غذاخوري
مغز گردوي خرد شده ……………. 3 قاشق غذاخوري
آويشن ……………………………. 1 قاشق غذاخوري
فلفل ……………………………….1 قاشق مرباخوري
کره ي ذوب شده ………………… 4 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ ………………… 1 عدد
طرز تهیه
مايه ي خمير را با شکر و نصف ليوان از شير ولرم خوب مخلوط کرده و مي گذاريم که 15 دقيقه بماند. در ظرفي بقيه ي شير، روغن مايع، نمک و ارده را خوب مخلوط کرده و مخلوط مايه ي خمير را به آن اضافه کرده و هم مي زنيم، آرد را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم تا خمير لطيفي به دست آيد. اجازه مي دهيم خمير 40 دقيقه استراحت کند تا عمل بيايد. براي تهيه ي مواد مياني خمير، رب يا سس گوجه فرنگي، ارده، مغز گردوي خرد شده، آويشن، فلفل و کره ي ذوب شده را در ظرفي با هم خوب مخلوط مي کنيم. خمير را به 5 قسمت مساوي تقسيم کرده و هر قسمت را به بزرگي يک بشقاب پهن باز مي کنيم. روي هر خمير را کاملا با مخلوط مواد مياني خمير پوشانده و همه ي لايه هاي خميرا را روي هم در سيني فر که از قبل چرب کرده ايم مي گذاريم. در اين حالت با دست کمي لايه ها را به هم فشرده و به وسيله ي يک چاقوي تيز از مرکز خمير به سمت کناره، مانند شکل، در خمير 4 برش ايجاد مي کنيم طوري که خمير تا انتها بريده نشود و تا کناره ي خمير دو بند انگشت فاصله باشد سپس لبه ي مرکزي هر برش را به سمت کناره ي بيروني خمير برمي گردانيم و کمي لايه ها را روي هم به صورت اريب سر مي دهيم اين کار را با هر 8 قسمت انجام مي دهيم. در انتها روي خمير را با زرده ي تخم مرغ مي پوشانيم و در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا زماني که نان بپزد و روي آن طلايي شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه