آموزش طرز تهیه نان ادویه ای شیرین . . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد…………………. 4 لیوان
خمیرمایه……………. 1 قاشق غذاخوری
شکر……………….. نصف لیوان
نمک………………… نصف قاشق چای خوری
شیر………………… 1 ليوان
تخم مرغ…………….. 1 عدد
کره…………………. 100 گرم( ذوب شده)
.
مواد لازم مخلوط ادویه_جات :
کره…………………. 200 گرم
شکر قهوه ای………… 2 لیوان
پودر دارچین………….. 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل…………… 1 قاشق چای خوری
دانه ی هل……………. 3 عدد( پودر شده)
وانیل…………………. 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
برای تهیه ی خمیر، آرد ، خمیرمایه، شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم. وسط مخلوط آرد را گود کرده و شیر ، تخم_مرغ و کره را اضافه می کنیم و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست آید. برای تهیه ی مایه ی ادویه ای نان، در ظرف دیگری، کره را ریخته و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا کره کاملا ذوب و داغ شود سپس از روی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم، خنک شود. در ظرف دیگری، شکر قهوه_ای ، پودر دارچین ، پودر زنجبیل ، پودر هل و وانیل را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. از خمیر، تکه هایی به بزرگی گردو جدا کرده و ابتدا در کره ی ذوب شده و سپس در مخلوط ادویه ها، مي غلتانیم و خمیر های توپی آغشته به ادویه را در قالب مورد نظر که کف آن را چرب کرده ایم، کنار هم می چینیم. روی قالب را با سلفون، خوب می بندیم و به مدت یک و نیم تا دو ساعت، اجازه می دهیم خمیر استراحت کند تا عمل بیاید سپس سلفون را از روی قالب برداشته و قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه، درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا نان بپزد و طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم در همان حالت به مدت 5 دقيقه، استراحت کند سپس قالب را در ظرف مورد نظر، برمی گردانیم و دوباره اجازه می دهیم 5 دقيقه استراحت کند سپس به صورت نیمه گرم ، سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه