آموزش طرز تهیه ناسی گورنگ؛ غذای پرطرفدار اندونزیایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
کلمسبز ۱/۲ عدد کوچک
برنج قهوهای ۱۷۵ گرم
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سس چیلی به دلخواه
طرز تهیه
1. روغن رو در ماهیتابهای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.
2. هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوهای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.
3. سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخممرغ رو در اون بشکنید. تخممرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.
4. غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخممرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه