آموزش طرز تهیه مینی چیزکیک خوشمزه با طعم چای سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم لایه زیرین
بیسکویت اورئو (درشت پودر شده): 135 گرم
کره (ذوب شده): 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم لایه رویی:
پنیر خامه ای (نرم شده): 450 گرم
شکر: دوسوم پیمانه
تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): 2 عدد
پودر چای سبز: 2 قاشق سوپ خوری
اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
ماد لازم تزیینن
توت فرنگی: 12 عدد
چیپس شکلات سفید: یک پیمانه
خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
شکلات نیمه شیرین: 120 گرم
طرز تهیه
1. بیسکویت اوروئی پودر شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآیند.
2. این خمیر را به طوری مساوی کف کاپ های قالب مافین بریزید و فشار دهید و حدود 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
3. برای تهیه لایه رویی، پنیر خامه ای و شکر را با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا یکدست شوند.
4. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
5. پودر چای سبز و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
6. این مخلوط را درون کاپ ها روی لایه بیسکویت بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید.
7. سپس آنها را از فر درآورید و پس از این که کاملا خنک شدند، حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
8. شکلات سفید را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) و یا در مایکروویو ذوب کنید.
9. توت فرنگی ها را در شکلات سفید فرو کنید و با دقت روی چیزکیک ها قرار دهید.
10. خامه پرچرب و شکلات نیمه شیرین را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) با هم مخلوط کرده، تا شکلات ذوب شده و مخلوط یکدستی حاصل شود.
11. پس از این که این مخلوط کاملا خنک شد، آن را روی توت فرنگی ها بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه