آموزش طرز تهیه میان وعده آجیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
مواد لازم
نمک نوک قاشق چای خوری
خرما 5 عدد
بادام زمینی خرد شده 1/3 لیوان
شکر 1/2 لیوان
عسل 1/4 لیوان
کره 100 گرم
کشمش 1/3 لیوان
بذر کتان 2 قاشق غذا خوری
کنجد 2 قاشق غذا خوری
تخمه کدو 1/4 لیوان
تخمه آفتابگردان 1/4 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.
2-داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره و شکر ) را روی آن بدهید و خوب پخش کنید.
3-قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه