آموزش طرز تهیه موکا ( کاپوچینوی آمریکایی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
شکلات رنده شده(به دلخواه) به مقدار لازم
خامه زده شده شیرین (به دلخواه) به مقدار لازم
خامه 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر 1/4 فنجان
کاکائو میکس آماده خامه ای 4 بسته
قهوه دم کشیده قوی و داغ 6 فنجان
طرز تهیه
1-شیر سرد را دو دقیقه در مایکرویو بگذارید تا حرارت بالا ببیند. سپس هم بزنید و بعد حرارت دهید. هر ۳۰ ثانیه یکبار آن را هم بزنید و دوباره حرارت دهید تا دمای آن به ۱۶۰ درجه برسد.
2-روی اجاق گاز هم از دماسنج مخصوص استفاده کنید تا شیر به درجه حرارت لازم برسد.
3-برای موکای سنتی، از پودر کاکائوی شیرین استفاده می شود. ولی در کافی شاپ ها اغلب به خاطر راحتی کار، از شربت شکلات با کیفیت استفاده می شود. شما می توانید از هر چیزی از شیرشکلات ساده گرفته تا تلخ، نیمه شیرین و حتی شکلات سفید استفاده کنید.
4-حتی از شکلات رنده شده یا چیپس شکلاتی هم استفاده کنید، ولی باید آنها را خوب هم بزنید تا کاملاً در موکا حل شوند.
5-برای درست کردن موکا ابتدا باید قهوه داغ، میکس کاکائو و شکر را در قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
6-نصف شیر نصف خامه را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا داغ شود. سپس آن را در لیوان سرو کنید و روی آن خامه زده شده و چیپس شکلات بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
موکا برخلاف اکثر نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو، در واقع نیاز به استفاده از شیر کف دار ندارد. این یعنی شما می توانید فقط با جوشاندن شیر در مایکروویو یا روی اجاق گاز، موکا درست کنید.
استفاده از شکلات ساده نوشیدنی غنی تر و غلیظ تری تولید می کند که همه آن را دوست دارند. شکلات تلخ با اسپرسو خوشمزه تر می شود، ولی اگر شما از طعم شکلات تلخ خیلی خوشتان می آید می توانید آن را در موکا هم بریزید.
حتی می توانید خلاقیت بیشتری به خرج دهید و مقدار کمی نمک دریایی یا فلفل هم به آن اضافه کنید و به نوشیدنی تان طعم جدید و خوشمزه ای بدهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه