آموزش طرز تهیه موس کیک موز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای کیک:
2 تخم مرغ
1 لیوان شکر
3/4 لیوان آرد
6 قاشق غذاخوری کره، آب شده
160 گرم شکلات تلخ یا شیری، آب شده
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1/4 قاشق چایخوری نمک
–
برای موس موزی:
2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
10 قاشق غذاخوری آب
100 گرم(حدود نصف لیوان) شکر
400 میلی لیتر خامه(بهتره از خامه های قنادی استفاده کنین، فقط اونوقت مقدار شکر رو حذف کنین)
2 عدد زرده تخم مرغ
1ونیم لیوان پوره موز(2-3 موز)
–
برای لایه سوم:
1 بسته ژله با طعم موز
1 لیوان پوره موز(1-2 موز)
3-4 قاشق غذاخوری شکر
–
برای تزیین:
موز،برگ نعناع،خامه فرم گرفته(اختیاری)
طرز تهیه
برای کیک،کره و شکلات آب شده رو مخلوط کنین و بزارین سرد شه، شکر و تخم مرغ هارو خوب بزنین، مخلوط شکلاتی که ولرم هستش رو اضافه کنین، بعد آرد، نمک و وانیل رو که باهم مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین در سه مرحله و با لیسک مخلوط کنین (در رسیپ گفته بود حین هم زدن، آرد رو کم کم اضافه کنین و بعد مخلوط شکلاتی رو بریزین و بعد نمک و وانیل رو اضافه کنین و حدود 2-3 دقیقه بزنین تا یکنواخت شه).کیک رو داخل قالب کمر بازشو که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و 25-30 دقیقه در فر گرم شده 190 درجه بپزین و بعد دربیارین و 10 دقیقه بزارین سرد شه.
برای موس، خامه رو بزنین تا فرم بگیره، در ظرف دیگه زرده هارو بزنین، از طرفی، شکر و 5 قاشق غذاخوری آب رو بریزین داخل تابه روی شعله،بعضا هم بزنین تا هم شکر حل شه و هم خیلی کم بجوشه و گرم شه اما کاراملی نشه.این شیره رو که داغه رو کم کم به مخلوط زرده ها اضافه کنین و هم بزنین بعد این مخلوط رو کم کم به خامه زده شده اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین.5 قاشق غذاخوری آب رو با ژلاتین بصورت بن ماری حل کنین (در رسیپ گفته بود، 5 قاشق آب رو بجوشونین و ژلاتین رو اضافه کنین و صبر کنین تا کاملا حل شه)بعد ژلاتین رو به مخلوطی که درست کردین اضافه کنین و هم بزنین.پوره موز رو هم اضافه کنین و هم بزنین خوب.اگه موس شل باشه، بزارین یخچال تا سفت تر شه بعد کیک سرد شده رو داخل قالب کمر باز شو بزارین و موس رو روش بمالین بعد بزارین یخچال تا سفت شه کمی.
موز هارو با شکر داخل مخلوط کن پوره کنین، از طرفی ژله موز رو درست کنین(اول با 1 لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنین بعد با 1 لیوان آب سرد مخلوط کنین).نصف ژله رو با پوره موز مخلوط کنین و روی موس بریزین و 5-10 دقیقه بزارین یخچال بعد دربیارین و روش حلقه های موز رو بزارین و نصف دیگه ژله رو روش بریزین و حداقل 3-4 ساعت بزارین یخچال تا ژله بگیره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه