آموزش طرز تهیه موس شکلاتی با خامه قنادی سولیانو و شکلات سوربن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
امروز با طرز تهیه یک دسر خوشمزه دیگر میهمان شما هستیم. برای امروز میخواهیم نگاهی کنیم به طرز تهیه موس شکلاتی با خامه قنادی سولیانو و شکلات سوربن.
زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۱۲ نفر
مواد لازم:
ژلاتین یک ورقه
شکلات سفید تختهای سوربن ۲۰۰ گرم
شیر ۱۵۰ میلیلیتر
خامه قنادی سولیانو ۲۰۰ گرم
خمیر پسته ۱۰۰ گرم
پسته ۱۰۰ گرم
طرز تهیه موس شکلاتی با خامه
ژلاتین را ۵ دقیقه در آب سرد نرم کنید. شکلات سفید تختهای سوربن را ریز خرد کرده و در قابلمه آب کنید. در قابلمهای دیگر شیر را بجوشانید و ژلاتین را در شیر داغ حل کرده و هم بزنید. توجه داشته باشید که شیر کاملا بجوشد و سپس به مایه شکلات اضافه کنید و بگذارید خنک شود. خامه قنادی سولیانو کاله را بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید. یک سوم از موس را برداشته و خمیر پسته را به آن اضافه کنید. موس شکلات سفید را داخل ۴ لیوان ریخته و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس موس را روی مخلوط ریخته و بگذارید ۴ ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. پسته ها را خرد کرده و وری موس تزیین نمایید.
طرز تهیه خمیر پسته
به ازای هرکیلو پسته پودر شده ۱۸۰ گرم کره کاکائو به آن اضافه میشود، مثلا برای تهیه موس بالا که ۱۰۰ گرم خمیر پسته دارد، ۸۲ گرم پسته و ۱۸ گرم کره کاکائو نیاز داریم. به این نکته توجه کنید که کره کاکائو را به صورت بنماری آب میکنیم و پسته پودر شده اضافه میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه