آموزش طرز تهیه موس سه لایه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای لایه اول:
250 گرم شکلات تلخ
150 میلی لیتر خامه
100-150 گرم کیک شکلاتی پخته، پودر شده
–
برای لایه دوم:
250 گرم شکلات، خرد شده
1 پیمانه خامه
1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
–
برای لایه سوم:
250 گرم شکلات سفید، خرد شده
1 پیمانه خامه
1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
طرز تهیه
برای لایه اول، خامه رو گرم کنین و از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ رو اضافه کنید و بعد پودر کیک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد یکم صبر کنید تا ولرم شه، بعد داخل قالب دایره کمربندی که چرب کردین بریزین و یکنواخت کنین سطحشو و بزارین یخچال.
برای لایه دوم، پودر ژلاتین رو داخل 2-3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنین و صبر کنین، بعد خامه رو گرم کنین و شکلات شیری رو اضافه کنید و مخلوط کنین، ژلاتین رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا حل شه بعد از روی حرارت بردارید.بعد که ولرم شد روی لایه اول بریزین و بزارین یخچال.
برای لایه سوم، دوباره پودر ژلاتین رو داخل 2-3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنین و صبر کنین، بعد خامه رو گرم کنین و شکلات سفید رو اضافه کنید و مخلوط کنین، ژلاتین رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا حل شه بعد از روی حرارت بردارید.بعد که ولرم شد روی لایه دوم بریزین و بزارین یخچال
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه