آموزش طرز تهیه موس در کاسه های شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای کاسه ها: 160 گرم شکلات تلخ(یا هر شکلات دیگه)برای موس شکلاتی: 1/4 لیوان شیر. 1/4 لیوان خامه. دوباره 1 قوطی خامه سرد . 1 زرده تخم مرغ. 140 گرم هر شکلاتی که دوس دارین(خرد شده)برای سس توت فرنگی: 300 گرم توت فرنگی خرد شده بصورت مکعب های کوچک. 1/4 لیوان پودر شکر. آب نصف یک لیمو. 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
طرز تهیه
برای سس توت فرنگی ها، پودر شکر و آب لیمو رو در قابلمه ای تا وقتی که توت فرنگی ها یکم از حالت سفتی دربیان، میپزیم،در آخر 1 قاشق غذاخوری نشاسته رو با کمی آب باز کنین و به سس اضافه کنین و مخلوط کنین تا حل بشه و کمی دیگه بزارین بجوشه بعد خاموش کنین و بزارین سرد بشه.برای کاسه های شکلاتی، در قالب های سیلیکونی به کمک روش بن ماری شکلات هارو آب کنین و به ته و اطراف قالب هاتون بزنین و بزارین تا در یخچال سفت بشن(بهتره این کارو 2 بار انجام بدین تا کاسه ها زود نشکنن).برای موس،خامه و شیر رو تا نقطه جوش بیارین و زرده تخم مرغ که کمی زدین رو بهش اضافه کنین و همین که اضافه میکنین، تن تن هم بزنین،شکلاتهای خرد شده رو اضافه کنین تا آب بشن، در ظرفی دیگه، یک قوطی خامه سرد رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره و بهش مایع شکلاتی رو اضافه کنین به آرامی و با اسپاتولا زیرو رو کنین.بعد موس هارو به کاسه های شکلاتی بریزین و 2 ساعت بزارین یخچال خودشونو بگیرن.هنگام سرو کردن، روشون سس توت فرنگی رو بریزین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه