آموزش طرز تهیه موس انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه یک بسته
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
پودر ژله انار دو بسته
آب جوش یک لیوان
شیر یک پیمانه
پودر قند دو قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا پنیر ماسکار پونه و خامه فرم گرفته و پودرقند را با همزن بزنید تا یکنواخت شود،دو بسته ژله انار رو در یک لیوان آب جوش حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات ژله کاملا حل شود و اجازه بدین کمی خنک شود،ژلاتین رو به شیر اضافه کرده و روی سماور درحال جوش بذارید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود،مخلوط شیر و ژلاتین و ژله انار حل شده در آب رو به مخلوط پنیر ماسکارپونه وخامه و پودر قند اضافه کنید و کمی با همزن بزنید و قالب رو چرب کنید و دسر را در قالب بذارید و بمدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل ببند
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه