آموزش طرز تهیه مسقطی هلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
نشاسته 1 فنجان
روغن 1 فنجان
شکر 3 فنجان
گلاب 3/4 فنجان
هل ساییده 1 قاشق غذا خوری
آب6ونیم فنجان
مغز بادام و پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا شکرو ۵فنجان آب رو روی شعله میگذاریم تا به جوش بیاد
2-بعد جوش آمدن روغن را اضافه میکنیم
3-و نیم فنجان آب باقیمانده را با نشاسته مخلوط میکنیم تا نشاسته باز بشه بعد به آب وشکر اضافه میکنیم
4-اینمخلوط را روی شعله متوسط میگذاریم تا ۱ساعت قل بزند بعد ۱۰دقیقه آخر هل و گلاب اضافه میکنیم
5-بعد داخل ظرف مورد نظرتون میریزین و سرو میکنید
سایر نکات
این مسقطی هرچی پر هل باشه خوشمزه تره
میتونید مغزها رو هم داخل مسقطی بریزید یا اینکه روش رو تزیین کنید
بسیااااار لطیف و خوشمزهس…نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه