آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه مسقطی میوه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مسقطی میوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۷۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

نشاسته 2 قاشق غذا خوری
گلاب2 قاشق غذا خوری
آب میوه 1 لیوان
شکر 1/3 لیوان

طرز تهیه

1-️نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . اب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم بود و مدام هم زدم .

2-️میزان شکر رو تا نصف لیوان هم میتونین بریزین ، من کم کم ریختم و چشیدم ، دیدم شیرینی اش به نظرم بسته ، اما خوب ذایقه ها فرق داره ، پس حتما خودتون بچشین .

3-️وقتی که رنگ موادمون روی شعله شفاف شد بهش گلاب رو اضافه کرومو مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه .بعد توی قالبی که کمی چرب کردم ریختم و توی یخچال حدود شش ساعت گذاشتم شاید هم بیشتر طول بکشه ببنده . ️بعد از اینکه بست دورش رو با چاقو ازاد کردم و روی دیس برگردوندم .

سایر نکات

من خودم بیشتر با آبمیوه انبه درست میکنم و طعم خوبی داره
میتونید این دسر رو برای عصرونه هم درست کنید خیلی خوشمزه میشه
هر نوع مسقطی میوه رو میتونین به این شکل درست کنین ، و آب میوه مورد نظر رو استفاده کنین .
نظر من اینه که پودر ژلاتین نیاز نداره اما اگر دوست دارین خیلی سفت بشه یه قاشق مربا خوری پودر زلاتین داخل موادتون اضافه کنین .
طرز تهیه مسقطی میوه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی