آموزش طرز تهیه مرغ کیو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ
برای داخلش:
300 گرم اسفناج200 گرم قارچپنیر پیتزا یا کاشار ورقه ای1 قاشق غذاخوری روغن مایع1 قاشق غذاخوری کرهنمک و فلفل سیاهپیاز کوچک کوچک خرد شده1 حبه سیر ریز ریز شده یا پوره شده(اختیاری)2 قاشق غذاخوری آب لیمو(اختیاری)جعفری(اختیاری)گوشت چرخ کرده(اختیاری)
برای سرخ کردن:
2 قاشق غذاخوری آرد2 تخم مرغ1 لیوان آرد سوخاری(یا پودر نانهای مونده)روغن مایع
طرز تهیه
سینه های مرغ رو توی سلفون بزارین و با گوشت کوب و یا هرچیزی که مناسبه بکوبین تا به شکل مربع نازک شن.
پیاز هارو تفت بدین،گوشت چرخ کرده رو اگه خواستین اضافه کنین و بپزین ،اسفناج هارو بشورین و خرد کنین و بهمراه جعفری اگه که میخوایین بزنین،بپزین تا آبشو بندازه بعد بکشه، بعد قارچهای شسته شده و کوچک کوچک خرد شده رو اضافه کنین، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه هم بزنین، 3-5 دقیقه بپزین.
روی سینه های مرغ اول پنیر پیتزای ورقه ای بزارین و بعد موادی که پختین رو بزارین.
در یک ظرف بزرگی،آرد بریزین و کنارش در ظرفی تخم مرغ ها رو که زدین رو بزارین و کنار اونم در ظرفی آرد سوخاری رو بریزین، در تابه ای روغن مایع بریزین و داغ کنین، اول سینه های مرغ رو داخل آرد غلط بدین، بعد داخل تخم مرغ ها بزارین و بعد داخل آرد سوخاری غلط بدین، بعد داخل روغن داغ شده هر طرفشونو سرخ کنین، بعدش بزارین روی کاغذ روغنی و در فر گرم شده 200 درجه،حدود 15 دقیقه بپزین تا توشون هم بپزه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه