آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه مرغ کیو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مرغ کیو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد سینه مرغ

برای داخلش:
300 گرم اسفناج200 گرم قارچپنیر پیتزا یا کاشار ورقه ای1 قاشق غذاخوری روغن مایع1 قاشق غذاخوری کرهنمک و فلفل سیاهپیاز کوچک کوچک خرد شده1 حبه سیر ریز ریز شده یا پوره شده(اختیاری)2 قاشق غذاخوری آب لیمو(اختیاری)جعفری(اختیاری)گوشت چرخ کرده(اختیاری)

برای سرخ کردن:
2 قاشق غذاخوری آرد2 تخم مرغ1 لیوان آرد سوخاری(یا پودر نانهای مونده)روغن مایع

طرز تهیه

سینه های مرغ رو توی سلفون بزارین و با گوشت کوب و یا هرچیزی که مناسبه بکوبین تا به شکل مربع نازک شن.
پیاز هارو تفت بدین،گوشت چرخ کرده رو اگه خواستین اضافه کنین و بپزین ،اسفناج هارو بشورین و خرد کنین و بهمراه جعفری اگه که میخوایین بزنین،بپزین تا آبشو بندازه بعد بکشه، بعد قارچهای شسته شده و کوچک کوچک خرد شده رو اضافه کنین، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه هم بزنین، 3-5 دقیقه بپزین.
روی سینه های مرغ اول پنیر پیتزای ورقه ای بزارین و بعد موادی که پختین رو بزارین.
در یک ظرف بزرگی،آرد بریزین و کنارش در ظرفی تخم مرغ ها رو که زدین رو بزارین و کنار اونم در ظرفی آرد سوخاری رو بریزین، در تابه ای روغن مایع بریزین و داغ کنین، اول سینه های مرغ رو داخل آرد غلط بدین، بعد داخل تخم مرغ ها بزارین و بعد داخل آرد سوخاری غلط بدین، بعد داخل روغن داغ شده هر طرفشونو سرخ کنین، بعدش بزارین روی کاغذ روغنی و در فر گرم شده 200 درجه،حدود 15 دقیقه بپزین تا توشون هم بپزه
طرز تهیه مرغ کیو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی