آموزش طرز تهیه مرغ چوبی؛ غذای هیجان انگیز مخصوص بچهها . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سینه مرغ یک عدد
پیاز داغ 2 قاشق
زردچوبه، فلفل، آویشن، عصاره مرغ به مقدار لازم
گشنیز و جعفری 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
پنیر چدار نصفه پیمانه
سیر یک حبه
کره 2 قاشق غذاخوری (حدوداً 20 گرم)
چوب بستنی به مقدار لازم
مواد لازم برای سس پنیری
پنیر خامهای 200 گرم
سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند یک قاشق غذاخوری
رشته کادایف به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا سینه مرغ رابا پیاز و یک حبه سیر بپزید. بعد از پخت بگذارید مرغها خنک شود. سپس آنها را داخل خردکن بریزد و پیاز داغ، گشنیز و جعفری، سیر و پنیر چدار را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب مخلوط شود. در آخر کره را به آن اضافه کرده و روی یک کیسه فریز پهن کنید.
2. از مواد 2 قاشق بردارید و روی مواد یک کیسه دیگر بذارید، با دست مواد را حالت دهید و در آخر یک چوب بستنی را داخلش بگذارید. این مواد را حدوداً 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
3 دو عدد تخممرغ را با چنگال زده و مرغهای چوبی را داخل تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ کنید.
4. مرغهای سرخ شده را روی حوله کاغذی بگذارید و روغن اضافه آن را بگیرید.
5. بعد از خنک شدن از سس پنیری روی مرغهای چوبی بزنید و سپس رشتهها را روی آن بریزید.
طرز تهیه سس
پنیر و سس کچاپ و سس تند را مخلوط کنید.
نکات
از نمک استفاده نکنید زیرا هم عصاره مرغ شور است و هم پنیر.
رشته کادایف را کامل خرد کنید و حدود 30 ثانیه در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. دقت کنید کادایف سریع میسوزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه