آموزش طرز تهیه مرغ لیمویی با بلغور گندم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پروتئین، مهمترین ماده مغذی است که بدن ما به آن نیاز دارد. غذایی که این بار میخواهیم به شما آموزش دهیم، منبع خوبی از پروتئینهای حیوانی و گیاهی در کنار هم است. با طرز تهیه مرغ لیمویی خوشمزه و مقوی با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ عدد ران مرغ
۱ عدد لیموترش
۱ قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
۱ حبه سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
۱ قاشق چایخوری جعفری
نصف قاشق چایخوری آویشن
۲ قاشق سوپخوری آرد
۳۰ گرم کره کاله
۲ پیمانه استاک مرغ
۱۰۰ گرم خامه تتراپک کاله (خرید از دیجی کالا)
روغن به مقدار لازم
بلغور گندم پخته مقداری برای سرو
سبزیجات بخارپز مقداری برای سرو
طرز تهیه
ابتدا ران مرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید. مقداری نمک و فلفل روی مرغ بپاشید.
جعفری را ریز خرد کنید و روی مرغ بریزید. ۱ حبه سیر را هم رنده کنید و به همان صورت خام روی مرغ بریزید. یکدوم قاشق چایخوری آویشن هم اضافه کنید. سپس به اندازه یک قاشق چایخوری، پوست لیمو را روی مرغ رنده کنید و آب همان لیمو را روی مرغ بچکانید.
مقداری روغن داخل تابه بریزید. ۳۰ گرم کره هم داخل تابه بیندازید و شعله را روشن کنید تا کره کاملا آب شود. ۲ قاشق سوپخوری آرد روی مرغ بپاشید و بلافاصله دو طرف مرغ را داخل تابه سرخ کنید.
در این مرحله استاک مرغ را به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید. بعد از این که مرغ کاملا پخت، آن را از تابه خارج کنید. دوباره مقداری فلفل و آبلیمو به استاک مرغ اضافه کنید. در این مرحله خامه را اضافه کرده و به وسیله یک قاشق مایه سس را هم بزنید تا یکدست شود. مرغ را داخل تابه قرار دهید تا کمی داخل سس بماند.
مرغ لیمویی آماده است. داخل یک ظرف مناسب بلغور گندم پخته شده را سرو کرده، مرغ را روی بلغور قرار دهید و در آخر سس را روی مرغ بریزید. مقداری سبزیجات پخته شده هم کنار ظرف قرار دهید و نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه