آموزش طرز تهیه › مرغ سوخاری با سس پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
سرکه 1 قاشق چای خوری
کره 1 قاشق غذا خوری
کنجد 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری 1 لیوان
سس سویا 2 قاشق غذا خوری
آب پرتقال 1 لیوان
ماست 1/2 لیوان
سینه مرغ 3 عدد
طرز تهیه
1-آرد سوخاری را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید .تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند ، کنجد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس از روی حرارت بردارید و کره ، نمک و فلفل اضافه کنید و کنار بگذارید.
2-داخل کاسه ای ماست ، نصف اب پرتقال ، ۱ قاشق غذاخوری سس سویا ، نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس سینه های مرغ خرد شده را داخل سس قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
3-پس از مدت زمان لازم ، سینه های مرغ مزه دار شده را داخل آرد سوخاری بو داده شده بزنید ، مرغ را با دست خوب روی آرد فشار دهید تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.
4-سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند.
5-برای تهیه سس پرتقال باقی مانده آب پرتقال ، سرکه ، ۱ قاشق غذاخوری سس سویا ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس همراه با مرغ سوخاری سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه