آموزش طرز تهیه مرغ دوغی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم بر ای 2 نفر
سینه مرغ (تکه تکه شده) 2 عدد
دوغ محلی گازدار 1.5 لیتر
پیاز بزرگ(خرد شده) 1 عدد
آبلیمو 1/2 استکان
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
شنبلیله خشک به مقدار لازم
زعفران آب کرده 2 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده 4-3 حبه
طرز تهیه
1-اول مرغا رو خوووب سرخ کردم تا طلایی شد بعد با پیاز و زردچوبه و نمک و آبلیمو و سیر و دوغ محلی ( تا جایی که دوغ رو مرغا بایسته ) گذاشتم رو حرارت تا خوب بجوش اومد و پخت .
2-بعد زعفرونم رو بهش اضافه کردم و حرارتش رو هم کم کردم در آخر که سس مرغ یکوچولو غلیظ شد شنبلیله رو ریختم و گذاشتم خوب جا افتاد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه