آموزش طرز تهیه › مرغ ترش اناری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 4 تکه
انار دون شده 1/3 پیمانه
رب انار 2 قاشق غذا خوری
پیاز 2 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و پودرسیر به مقدار لازم
شکر 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تکه های مرغ را با یک عدد پیاز و ادویه میپزیم..نباید زیاد پخته شود طوری که له شود و از استخوان جدا شود
2-در ماهیتابه پیاز را رنده میکنیم و تفت میدهیم به همراه ادویه و پودر سیر..ناردون ها را اضافه میکنیم و همراه پیاز کمی تفت میدهیم سپس رب انار را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم
3-شکر و کمی نمک را به سس اضافه میکنیم…دراین مرحله آب مرغ را که ازصافی رد کرده ایم و کاملا پیاز آن جدا شده به مواد سس اضافه کرده و هم میزنیم تا رب کاملا با آب مرغ مخلوط شود
4-دراین مرحله تکه های مرغ را که در روغن سرخ کرده ایم به سس اضافه کرده در ماهیتابه را میگذاریم تا با حرارت ملایم سس به خورد مرغ برود و سس به روغن بیفتد…۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای این منظور کافیست…پس از آن مرغ ترش ما آماده است…نوش جان?
سایر نکات
ترش یا شیرین بودن و یا ملس بودن این غذا اختیاری و بسته به ذائقه شماست..میتوانید با کم و زیاد کردن مقدار شکر و رب انار به طعم دلخواه خود برسید
میتوانید از کمی سبزی معطر هم در سس این غذا استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه