آموزش طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
کره 3-2 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن نباتی (یا روغن کانولا) 1 قاشق سوپ خوری
سینه مرغ (با پوست، بدون استخوان) 2 عدد
آویشن 6 شاخه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک تابه ی بزرگ و سنگین مناسب فر (مانند تابه ی چدنی) را روی شعله ی متوسط ۲ دقیقه داغ کنید. در این مدت دو طرف مرغ را با نمک مزه دار کنید.
2-روغن را درون تابه بریزید. مرغ را به صورتی که روی پوست دار آن به سمت کف تابه باشد در آن قرار دهید. ۶ تا ۸ دقیقه تا زمانی که پوست قهوه ای طلایی شود بپزید. مرغ را برگردانید. کره و آویشن را اضافه کنید. وقتی کره آب شد با قاشق روی مرغ بریزید.
3-تابه را در فر قرار دهید. ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی که وقتی ضخیم ترین قسمت مرغ را برش می دهید دیگر آب نداشته باشد و دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت (درجه سانتی گراد) برسد در فر بپزید.
4-کره را با قاشق روی مرغ بریزید.
5-تابه را از فر بیرون بیاورید. روی مرغ را با فویل بپوشانید و بگذارید قبل از سرو کردن ۵ دقیقه بماند.
تصاویر مراحل تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه