آموزش طرز تهیه مرغ با لوبیا سیاه و برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد کامل 1/4 پیمانه
پودر چیلی 1.5 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
ران مرغ 1300 گرم
روغن سرخ کردنی 2 تکه
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) 400 گرم
کنسرو گوجه فرنگی 400 گرم
آب گوجه فرنگی 1 پیمانه
ذرت 1 پیمانه
برنج 2/3 پیمانه
فلفل هندی 1/8 قاشق چای خوری
سیر رنده شده 2 حبه
طرز تهیه
1-در یک کیسه پلاستیکی، آرد، یک قاشق چایخوری پودر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. تکههای مرغ را داخل آن بیندازید. در کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا آرد کاملا به مرغها بچسبد.
2-در یک تابه بزرگ، مرغها را داخل روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
3-کنسرو گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی، ذرت، برنج خام، نصف قاشق چایخوری پودر چیلی باقی مانده، پودر فلفل هندی و سیر را به تابه اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.
4-حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس آنها را داخل یک تابه مستطیل پیرکس بریزید. تکههای مرغ را روی آن بچینید.
5-آن را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
سایر نکات
این غذای رنگی و زیبا میتواند به راحتی خودش را در دل همه اعضای خانواده جا کند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه