آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه مرغ با لوبیا سیاه و برنج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مرغ با لوبیا سیاه و برنج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد کامل 1/4 پیمانه
پودر چیلی 1.5 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
ران مرغ 1300 گرم
روغن سرخ کردنی 2 تکه
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) 400 گرم
کنسرو گوجه فرنگی 400 گرم
آب گوجه‌ فرنگی 1 پیمانه
ذرت 1 پیمانه
برنج 2/3 پیمانه
فلفل هندی 1/8 قاشق چای خوری
سیر رنده شده 2 حبه

طرز تهیه

1-در یک کیسه پلاستیکی، آرد، یک قاشق چایخوری پودر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را داخل آن بیندازید. در کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا آرد کاملا به مرغ‌ها بچسبد.

2-در یک تابه بزرگ، مرغ‌ها را داخل روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

3-کنسرو گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی، ذرت، برنج خام، نصف قاشق چایخوری پودر چیلی باقی مانده، پودر فلفل هندی و سیر را به تابه اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.

4-حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس آنها را داخل یک تابه مستطیل پیرکس بریزید. تکه‌های مرغ را روی آن بچینید.

5-آن را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

سایر نکات

این غذای رنگی و زیبا می‌تواند به راحتی خودش را در دل همه اعضای خانواده جا کند.
طرز تهیه مرغ با لوبیا سیاه و برنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی