آموزش طرز تهیه مربا بالنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
بالنگ (درشت) 3 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
شکر (هم وزن بالنگ) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا بالنگ را خوب بشویید و بعد به صورت نازك پوست بكنید و آنها را از وسط به دو نیم تقسیم كرده و قسمت داخلی آنها را خارج كنید.
2-بالنگ پوست گرفته را به صورت خلالی یا دلخواه خرد كنید و آن را داخل آب سرد قرار دهید و ۱۰دقیقه بعد آبكشی كنید .
3-مقداری آب را به جوش بیاورید و بعد بالنگ را درون آن ریخته و بعد از یك دقیقه قل زدن آن را با آب بسیار سرد آبكشی كنید.این كار را حداقل ۴تا۵بار انجام دهید تا تلخی و عطر زیاد بالنگ از بین برود.
4-دفعه آخر بالنگ ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس درون آب سرد بریزید و پس از چند ثانیه آبکشی کنید.
5-شکرها را با ۳ لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود ، بالنگ های آبکشی شده را درون شیره خنک شده بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مربا بجوشد و غلیظ شود.
6-در انتها آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه از روی حرارت بردارید ، مربا را پس از خنک شدن درون شیشه تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود.
سایر نکات
مربا بالنگ دارای عطر زیادی است پس از ریختن گلاب و هل داخل این مربا خود داری كنید.
اگر به نظرتان عطر این مربا خیلی زیاد است آن را 12ساعت داخل اب بسیار سرد خیس كنید و در این مدت چند بار آبش را عوض كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه