آموزش طرز تهیه مربا انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
انگور 200 گرم
شکر 5 .1 لیوان
آب 1.5 لیوان
زعفران به مقدار لازم
هل به مقدار لازم
گلاب 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-آب و شکر را مخلوط کنید بگذارید تا بجوش بیاید
2-کمی که جوشید انگور ها را از خوشه جدا کنید و داخل آب و شکر بریزید
3-با حرارت ملایم بجوشد انقدر که به قوام بیاید
4-ده دقیقه مانده که مربا آماده شود، زعفران و.هل کوبیده شده و گلاب را اضافه کنید
5-وقتی شیره اش کشدار شد آماده است
سایر نکات
من مقدار کمی درست کردم، شما می تونيد مقدار رو زياد کنید
مزه ی این مربا فوق العاده است
توجه داشته باشید که این مربا با انگور عسگری درست شده و انگور دانه دار مناسب نیست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه