آموزش طرز تهیه مربای پوست لیمو ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
پوست لیمو ترش 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
هل (دانه وسط هل) 1 قاشق چای خوری
آب لیمو 1 قاشق مربا خوری
آب به مقدار لازم
گلاب .1/4 لیوان
طرز تهیه
1-لیمو ها را شسته ، و آب آن ها را گرفته،تفاله داخلش را خارج میکنیم و پوست لیموها را به شکل دلخواه برش میدهیم
2-بعد پوست لیموها را به مدت ۳ ساعت در آب خیس میکنیم، بعد درون قابلمه ای آب میریزیم و میگذاریم جوش آید،بعد پوست لیموها را به آب جوش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم ۲۰ دقیقه جوش بیاید،
3-وقتی به آخرای زمان ۲۰ دقیقه رسیدیم ،درون قابلمه دیگری آب ریخته و همزمان میگذاریم جوش آید، وقتی ۲۰ دقیقه قابلمه اول تمام شد،پوست ها را درون آبکش ریخته و سریع در قابلمه دوم در حال جوشیدن میریزیم و باز ۲۰ دقیقه میگذاریم جوش آید
4-دوباره قبل از اتمام جوشیدن قابلمه دوم، در قابلمه سوم آب را جوش می آوریم ،وقتی قابلمه دوم ۲۰دقیقه جوشیدنش تمام شد ،دوباره پوست ها را آبکش میکنیم و بلافاصله درون قابلمه سوم میریزیم و میگذاریم ۳۰ دقیقه آخر بجوشد.به این مراحل تلخی گیری پوست لیمو گفته میشود.
5-بعد در قابلمه ای دیگر شکر و ۵ لیوان آب را باهم مخلوط میکنیم میگذاریم جوش آید و کمی غلیظ شود بعد که مراحل پخت و تلخی گیری پوست ها تمام شد و پوست ها آبشان چکیده شد،پوست لیمو ها و دانه های هل را درون شهد میریزیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه بجوشد.
6-زیاد مربا را بهم نزنید چون باعث شکرک زدنش میشه وقتی شهد قوام یافت و غلیظ شد، مرباراخاموش کرده وبه آن آب لیمو و گلاب را اضافه میکنیم و دم کنی روی آن میگذاریم تا سرد شود و بعد در ظرف تمیزی ریخته و در یخچال نگهداری کنید
سایر نکات
این مربا مثل مربای پوست نارنج نیست که بعد از تلخی گیری آب سرد بریزیم و شوک بهش بدیم، اگر آب سرد بریزیم ..پوست لیمو ها سفت شده و پخته نمیشود،سعی کنید لیموهای زرد را انتخاب کنید،با گردو و آجیل طعم بی نظیری داره،از کفگیر چوبی استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه