آموزش طرز تهیه محلبی کاکائویی با سس پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت پودر کاکائو (25 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره (15 گرم)
برای سس پرتقال:
3 لیوان آب پرتقال
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
3 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت (قاشق خیلی پر نباشد)
1 قاشق مرباخوری کره (5 گرم)
طرز تهیه
برای محلبی تمام مواد بجز شیر و کره را داخل قابلمه ای بریزید. شیر را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شود سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید وقتی که شروع به حباب زدن کرد و قوام گرفت از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. داخل ظرف های مورد نظر بریزید.
برای سس پرتقالی 3 لیوان آب پرتقال تازه را داخل قابلمه ای بریزید نشاسته و شکر را اضافه کنید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود. سس پرتقالی را روی محلبی داخل ظرف ها بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه