آموزش طرز تهیه محلبی کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم برای محلی ساده:
1 لیتر شیر
7 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نشاسته گندم
از 1 استکان 2 بند انگشت کمتر آرد(استکان کمر باریک ترک، یک استکان حدود 50 گرم است کمتر از این مقدار حدود 35_30 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق سوپخوری مارگارین و یا کره
برای کارامل:
4 لیوان شیر
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه مایع (200 میلی لیتر و یا خامه صبحانه)
1 عدد زرده تخم مرغ
3 قاشق سوپخوری پر نشاسته گندم
طرز تهیه
برای محلبی ساده، همه مواد بجز مارگارین را تا زمانیکه قوام بگیرند بپزید. درآخر مارگارین را اضافه کرده، محلبی غلیظ شده را از روی اجاق بردارید.
برای محلبی کاراملی، در یک ظرف شیر، زرده تخم مرغ و نشاسته را با هم زن دستی خوب هم بزنید.
شکر را داخل قابلمه استیل بریزید. (من کف قابلمه پهن کردم مثل یک طبقه نازک) روی حرارت ملایم تا زمانیکه کاراملی شود صبر میکنیم. اصلا به شکر قاشق نمیزنیم و یا هم نمیزنیم. منتظر میمانیم شکر خودبخود روی حرارت ملایم کاراملی شود. شکر کاراملی شده را یکی دو بار هم زده روی آن خامه را بریزید. لحظه ای که خامه را میریزید شکر سفت خواهد شد. منتظر بمانید شکر کم کم آب شود. وقتی تمام شکر آب شد و مخلوط یکدست شد، روی آن مخلوط شیر و تخم مرغ را اضافه کنید. با هم زن دستی تا زمانیکه غلیظ شود هم زده بپزید. وقتی به قوام پودینگ رسید زیر اجاق را خاموش کنید. لیوان ها را به این صورت که یک ردیف سفید و یک ردیف محلبی کاراملی باشد پر کنید. در صورت دلخواه میتوانید میانه های آن بیسکوییت آسیاب شده بریزید.
❣نکته مهم: برای کارامل حتما از قابلمه و یا ماهیتابه استیل استفاده کنید. هر وقت از شکر تورکو(مارک ترکی) استفاده کردم نتوانستم شکر را کاراملی کنم، برای همین لازم است براتون بگم تا از مارک دیگری استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه