آموزش طرز تهیه محلبی کاراملی سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قوطی خامه صبحانه(200 گرم)
1 عدد زرده تخم مرغ
برای مواد سیب:
5_4 عدد سیب
3_2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری دارچین
برای سس کارامل:
1 لیوان شکر
1 لیوان آب
1 قاشق سوپ خوری نشاسته(با 3_2 قاشق غذاخوری آب حل میشود)
گردوی درشت خرد شده
طرز تهیه
سیب ها را پوست بکنید و مربع خرد کنید و داخل ماهیتابه با شکر و دارچین تا وقتی که نرم شود بپزید و کنار بذارید. مواد محلبی را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق مدام هم بزنید وقتی که حباب زد و جوشید از روی اجاق بردارید و وقتی که ولرم شد خامه را اضافه کنید و با همزن برقی چند دقیقه بزنید.
داخل لیوان ها ابتدا کمی سیب بریزید سپس کمی محلبی و باز سیب و سپس محلبی بریزید. بقیه لیوان ها را به این شکل پر کنید و کنار بذارید. برای سس کاراملی شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق گاهی هم بزنید تا آب شود و وقتی رنگش قهوه ای شد یک لیوان آب را با دقت بریزید (در این مرحله شکر سفت میشود آرام هم بزنید تا شکر آب شود) وقتی شکر آب شد نشاسته حل شده در آب را اضافه کنید و سریع هم بزنید بلافاصله غلیظ میشود سپس داخل لیوان ها بریزید و در آخر گردوی درشت خرد شده بپاشید و وقتی خنک شد سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه