آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه محلبی دو رنگ با بیسکوییت نگرو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه محلبی دو رنگ با بیسکوییت نگرو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 پاکت بیسکوییت نگرو
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
برای کرم:
1 لیتر شیر
1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک حدود 70 گرم)
1 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت پودر کرم شانتی(یا پودر خامه)
2.5 قاشق پودر پسته
2 قاشق پودر نارگیل
1 قطره رنگ خوراکی سبز

طرز تهیه

بیسکوییت نگرو را در غذاساز خرد کنید. کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید. داخل لیوان ها دو قاشق مخلوط بیسکوییت و کره بریزید و فشار بدید و تا وقتی که محلبی آماده شود در یخچال بذارید.
شیر ، شکر و آرد را داخل قابلمه بریزید و در حالی که هم میزنید بپزید(با همزن دستی هم بزنید). بعد از اینکه به قوام رسید وانیل و کره را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و از روی اجاق بردارید. وقتی محلبی از داغی اولیه افتاد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و 10_9 دقیقه دیگر هم بزنید. سپس محلبی را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یکی پودر نارگیل اضافه کنید و هم بزنید و به دیگری پودر پسته و 1 قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و هم بزنید. روی بیسکوییت هایی که کف لیوان ریخته اید ابتدا یک ملاقه محلبی پودر نارگیلی و سپس یک ملاقه محلبی پسته ای بریزید و روی محلبی را با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید. ❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
طرز تهیه محلبی دو رنگ با بیسکوییت نگرو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی