آموزش طرز تهیه محلبی توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر : 3 لیوان
آرد برنج : ۲ ق غ
نشاسته ذرت : ۳ ق غ
شکر : ۳ تا ۴ ق غ
گلاب : ۱ ق غ
پوره توت فرنگی : نصف پ
طرز تهیه
ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم.
در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
* این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه