آموزش طرز تهیه محلبی با ژله آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 لیوان آب آلبالو
1 پاکت پودینگ وانیلی
مواد لازم برای محلبی:
1 استکان نشاسته گندم (40 گرم)
1 استکان شکر (70 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان شیر
برای قسمت کاکائویی:
1 پاکت بیسکوییت کاکائویی
2 قاشق غذاخوری کره
کمی شیر
طرز تهیه
برای ژله ، آب آلبالو و پودر پودینگ وانیلی را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید . سپس داخل قالبی که با آب خیس کردید بریزید (برای اینکه راحت از قالب بیرون بیاد) و حدود 40 دقیقه داخل فریزر بذارید تا به قوام ژله صاف در بیاد. برای محلبی تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. قالب را از فریزر بیرون آورید و محلبی را که کمی از داغی افتاده روی ژله بریزید و مجدد 30 دقیقه در فریزر بذارید سپس 3_2 ساعت داخل یخچال بذارید . قبل از اینکه خودش را بگیرد از قالب خارج نکنید.
برای قسمت کاکائویی بیسکوییت را در غذاساز پودر کنید کره و کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید. میتوانید تا وقتی که به قوام دلخواهتان برسد شیر را با کنترل اضافه کنید. مثل فیلم قسمت کاکائویی را داخل قالب بریزید و به این شکل 15 دقیقه در یخچال بذارید. سپس قالب را برگردانید و برش بزنید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه