آموزش طرز تهیه محلبی با سس کیوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
4 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید)
برای سس کیوی:
6 عدد کیوی
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
3 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
برای محلبی تمام مواد بجز پودر کرم شانتی بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت (مثل فرنی شد) از روی اجاق بردارید کمی که ولرم شد(گاهی هم بزنید پوسته نبندد) پودر کرم شانتی(یا پودر خامه) را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. به طور مساوی داخل ظرف های مورد نظر بریزید و صبر کنید سرد شود. پوست کیوی را بکنید و داخل غذاساز پوره کنید و در قابلمه بریزید شکر و نشاسته را به کیوی اضافه کنید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بجوشانید و روی محلبی سرد شده بریزید. 2 ساعت در یخچال نگه دارید سپس برای سرو حاضر است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه