آموزش طرز تهیه محلبی انجیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
400 گرم انجیر
1 قاشق مربا خوری شکر (موقع تفت دادن انجیر اضافه کنید)
نصف لیوان گردو و فندق درشت خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
4 لیوان شیر
11 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
ابتدا انجیرها را 20 دقیقه در آب گرم خیس کنید. سپس انجیرهای نرم را مکعبی خرد کنید. داخل ماهیتابه ای 2 قاشق کره بریزید و انجیرها و 1 قاشق مربا خوری شکر را اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس گردو و فندق را اضافه کنید و کمی تفت بدید و اجاق را خاموش کنید. شیر ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود خوب هم بزنید. وقتی قوام گرفت وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. 2_3 قاشق از مخلوط گردویی را داخل لیوان بریزید و با محلبی پر کنید. سپس هر جور که دوست دارید تزیین کنید. من با پسته ، بادام و انجیر ریز خرد شده تزیین کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه