آموزش طرز تهیه ماهی کباب بندری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ماهی کباب بندری یکی از انواع کباب های خوشمزه و مفید ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. ماهی کباب یکی از غذاهای خوشمزه دریایی است که علاوه بر طعم فوق العاده خوبش برای بدن نیز مفید است.
با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ماهی کباب بندری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی دریایی ماهی کباب بندری با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز بزرگ ۲ عدد
فیله ماهی ۱ کیلوگرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به اندازه کافی
نمک و فلفل قرمز به اندازه کافی
آب لیمو ترش تازه ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه ماهی کباب ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و روغن مایع را به همراه زعفران دم کرده ، آبلیموی تازه ، نمک و فلفل قرمز داخل آن بریزید. پیازها را به صورت خیلی ریز رنده کنید تا آبشان کاملا خارج شود سپس آب پیاز را بگیرید و به ظرف حاوی روغن مایع اضافه کنید.
مواد داخل ظرف را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس ماهی را پس از تمیز کردن به طور کامل خشک کنید و به ظرف حاوی مواد اضافه کنید. به آرامی مواد را مخلوط کنید تا به تمام نقاط ماهی برسند و ماهی را طعم دار کنند.
پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب ظرف را بگذارید و آنرا به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت ماهی علاوه بر اینکه کمی استراحت کند به طور کامل طعم دار شود. پس از گذشت یک ساعت ماهی را از یخچال خارج کنید.
توصیه می کنیم ماهی کباب را روی ذغال تهیه کنید برای این منظور منقل خود را آماده کنید و توجه داشته باشید که ذغال ها به طور کامل روشن شده باشند چون ذغال های خام علاوه بر زیانی که برای بدن دارند روی طعم ماهی نیز تاثیر منفی می گذارند.
پس از اینکه ذغال ها آماده شد قطعات ماهی را بین توری مخصوص قرار دهید و روی منتقل بگذارید تا کباب شوند. در این مرحله می توانید کمی کره هم روی ماهی ها بمالید تا خشک نشوند. پس از اینکه کباب آماده شد آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه