آموزش طرز تهیه ماهی قزل آلا در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
من اول ماهی رو پاک کردم و شستم و روی آن برشهای با چاقو ایجاد کردم اگه ماهی زیر دستتون سر میخوره کمی نمک روش بپاشید یکمی کارتون راحتتر میشه بعد یک پیازو رنده کردم با دو حبه سیر و همه ی قسمتهای ماهی رو بهش آغشته کردم بعد به همه ی قسمتهای ماهی آبلیمو و نمک زدم و داخل شکم ماهی پودر زنجفیل و نمک و فلفل و کمی زعفران و سیر خرد شده و کمی شوید و گشنیز خرد شده قرار دادم و داخل ظرفی پیاز خلالی شده همراه با نمک وفلفل و کمی آبلیمو ریختم و ماهی رو داخلش قرار دادم و درش رو بستم و دوسه ساعتی داخل یخچال گذاشتم تا مزه دار بشه بعد از چند ساعت از یخچال درآوردم و پیازهای اطرافش رو جدا کردم و کمی زعفران رقیق شده رو به همراه کمی کره با قلمو به همه ی قسمتهای ماهی مالیدم و دوباره به همه ی قسمتهای ماهی نمک زدم و چند برش لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی قرار دادم و ماهی رو داخل ظرف پیرکسی که بهش کره مالیده بودم قرار دادم و داخل فری که از قبل با درجه ۱۸۰ درجه گرم شده بمدت یکساعت قرار دادم در ده دقیقه آخر حلقه های گوجه و لیمو رو برداشتم و دوباره کمی کره و زعفران به ماهی زدم و گریل فرو روشن کردم تا پوست ماهی هم کمی برشته بشه.
برای تزئین پلو هم برنج زعفرانی رو توی قالب ریختم و فشرده کردم و روی برنج سفید قرار دادم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه