آموزش طرز تهیه مانتی کوزالاک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد یوفکا
300 گرم گوشت چرخ گرده
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
1 عدد فلفل
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
جعفری
روغن مایع
طرز تهیه
هر کدام از یوفکا ها را ابتدا به 4 قسمت برش بزنید. سپس هر تکه را به 4 قسمت دیگر برش بزنید . یعنی یک یوفکا 16 تکه میشود.(یوفکاهای ایرانی کوچکتر است) یوفکا ها را مثل فیلم با کمک نی رول کنید سر یوفکا را در آب بزنید تا بچسبد و در روغن فراوان سرخ کنید. پیاز را ریز خرد کنید و تا وقتی که طلایی شود در روغن تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید. گوجه فرنگی رنده شده و فلفل خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز را بربزید و بپزید. در ظرف دیگری ماست سیردار آماده کنید(سیر له شده را در ماست بریزید و هم بزنید) یوفکاهای سرخ شده را داخل ظرف سرو بچینید و در وسط یوفکاها ماست سیر دار بریزید و سس گوشتی را روی ماست بریزید. روی مواد جعفری بپاشید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه