آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه مافین ژامبون مرغ تیرنگ سولیکو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مافین ژامبون مرغ تیرنگ سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مافین نوعی نان نیمه شیرین است که اصولا برای یک نفر تهیه می‌شود. مافین‌ها دو نوع هستند. مافین انگلیسی و مافین آمریکایی! مافین انگلیسی نوعی نان کم‌شیرین است که در آن خمیر مایه بکار رفته و در اندازه‌های کوچک تهیه می‌شود. نوعی از مافین که در آن از بیکینگ پودر استفاده می‌شود، بنام مافین آمریکایی شناخته می‌شود. در مافین‌ها از مواد غذایی مختلفی مثل کشمش، انواع مغز‌ها، کالباس و بیکن خرد شده استفاده و به عنوان غذا و پیش‌غذا سرو می‌شود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه مافین ژامبون مرغ تیرنگ سولیکو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

ژامبون مرغ تیرنگ سولیکو: یک بسته (خرد شده)
کره ۵۵ گرم
آرد الک شده ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه (خرد شده) نصف پیمانه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
شیر نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱/۵ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد آماده کنید.

داخل یک کاسه کره، تخم مرغ، نمک و فلفل را مخلوط کنید، سپس سه قاشق آرد به آن اضافه کرده و با همزن بزنید تا مواد یک دست شوند.

باقی مانده آرد، بیکینگ پودر، شیر و پنیر پیتزا را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس فلفل دلمه‌ای و ژامبون مرغ تیرنگ سولیکو را نیز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. مواد را داخل قالب های سیلیکونی مافین ریخته و داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. در این مدت هر چند دقیقه یک بار به آن‌ها سر بزنید تا نسوزند.

مافین‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا سرد شوند سپس نوش جان کنید.
طرز تهیه مافین ژامبون مرغ تیرنگ سولیکو
طرز تهیه مافین ژامبون مرغ تیرنگ سولیکو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی