آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه مافین سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مافین سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 تخم مرغ
1.5 استکان شکر(حدود 110 گرم)
1 استکان روغن مایع(80 گرم)
1.5 استکان شیر(150 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد(قوام مایه کیک باید از مایه کیک معمولی کمی غلیظ باشد پس چشمی بریزید)
برای روی مافین:
3 عدد سیب
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری دارچین
گردو و یا فندق
اگر دوست داشتید میتوانید روی مافین بادام پرک شده بریزید.
سیب ها را رنده کنید و با شکر بپزید وقتی آب سیب کشیده شد دارچین و گردو را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید . تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید سپس به ترتیب مواد مایع و خشک را اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک چرب شده تا جایی که یک بند انگشت از سر قالب خالی بماند بریزید . روی هر یک 1 قاشق مرباخوری از مواد سیبی بریزید و در فر 180_170 درجه تا وقتی که خلال چوبی تمیز بیرون بیاد بپزید.
طرز تهیه مافین سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی