آموزش طرز تهیه مارمالاد تمشک جنگلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
تمشک جنگلی 1 کیلوگرم
شکر 600 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق مربا خوری
گلاب 4 قاشق غذا خوری
آب 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا تمشکها رو خوب بشورید و آبکش کنید.در ظرفی ریخته و خوب له کنید
2-شکر را روی آن بریزید و ۱ ساعت بگذارید به همین حالت بمونه تا آب بندازه. نیازی به اضافه کردن آب نیست.
3-بعد تمشک را داخل قابلمه ریخته و حرارت را روشن کنید. وقتی جوش آمد کف روی آن را بردارید.
4-گلاب را اضافه کرده. بعد از ۲۰ دقیقه پخت به ژلاتین آب اضافه کرده و بن ماری کنید. ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن مارمالاد، ژلاتین را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
5-اگه دوست دارین که مارمالاد یکدستی داشته باشین میتونین قبل از اضافه کردن ژلاتین، مارمالاد را از صافی ریز رد کنین تا تفاله های آن گرفته شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه