آموزش طرز تهیه مادکیک فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مدت زمان پخت: 30 دقیقه
میزان سرو: 6 تا 8 نفر
مواد لازم:
کره: 225 گرم
شکلات تلخ: 360 گرم
شکر قهوه ای: 160 گرم
آب: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک چهارم ق چ
آرد: 150 گرم
بیکینگ پودر: 2 ق چ
پودر فندق: 50 گرم
آب پرتقال: یک سوم پیمانه
مواد لازم کرم
کره: 100 گرم
شکلات تلخ و شیری: 200 گرم
خامه صبحانه: 50 گرم
طرز تهیه
شکلات خرد شده، کره نرم، شکر قهوه ای و آب را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شود سپس شعله را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
تخم مرغ ها و وانیل را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود سپس مواد شکلاتی خنک شده را افزوده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده و فندق را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید در آخر آب پرتقال را افزوده و هم بزنید.
موارد را داخل دو عدد قالب 20 سانتی متری که از قبل چرب کرده و کاغذ انداخته اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار داده تا پخته شود. پس از پخت اجازه دهید تا کیک کمی داخل قالب خنک شود سپس روی توری فلزی برگردانده و کاملا خنک شود.
دقت داشته باشید که این کیک نسبت به کیک های دیگر نرم تر بوده و بافت شکلاتی دارد. یکی از کیک ها را روی ظرف سرو قرار داده و کمی از کرم را روی آن پخش کنید سپس کیک بعدی را روی آن قرار داده و روی کیک و دور تا دور آن را با کرم بپوشانید و با پالت روی کرم حرکت دهید تا به مانند شکل درآید سپس به دلخواه با شکلات تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه