آموزش طرز تهیه لیموناد آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آب آلبالو: سه چهارم پیمانه
آب نارگیل: 2 پیمانه
آب لیموترش تازه: یک سوم پیمانه
عسل: 3 قاشق سوپ خوری
دانه چیا: 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1. آب نارگیل، آب لیموترش تازه، آب آلبالو (یا 1 پیمانه پوره آلبالو)، عسل و دانه چیا را داخل پارچی ریخته و با هم مخلوط کنید.
2. پارچ حاوی مواد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و هر 5 دقیقه آن را با استفاده از قاشقی هم بزنید.
3. لیموناد را داخل لیوان به دلخواه سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه